Til Artikler
Cirkeline og Rally lydighed.
 
 
  Cirkeline og min første rally prøve er til Fynsmesterskabet/kredsmesterskabet DKK kreds 3 den 11/10 2009 i begynder klassen, jeg glæder mig til at komme på banen med hende, er ikke specielt nervøs, da jeg ser denne prøve som en test for om hun kan holde et helt baneforløb uden guffer.  
     
  Cirkeline er i hopla, det går bare derudaf, vi har god kontakt under hele forløbet. Det går faktisk så godt at Cirkeline og jeg får 100 point ud af 100, bliver Fynsmester og Rally-begynder-mester, det er jo langt bedre end forventet, jeg er pave stolt og så kommer jeg i tanke om at vi skal op til en ny Rally prøve den 24/10 2009, her skal hun rykke op i øvede klasse, vi har 13 dage til at lærer en hel masse nye øvelser og denne gang skal vi op uden line på, U-HA!!!!  
     
  Der bliver trænet, dog hele tiden med tanke på at det ikke skal blive for meget, men det er svært, hun skal jo også lærer det. Jeg bliver mere og mere nervøs hen mod den 24/10, og da dagen kommer, er den helt gal. Jeg kommer dog tidligt og ser alle i begynder klassen.  
     
  Vi, Cirkeline og jeg, er start nr. 2 i øvede klasse, ind til start er jeg et nervevrag, men det lykkes mig at få ro på mig selv, Cirkeline går som en drøm, dog er banen det længere og svære end sidst, at sidste del af banen melder der sig lidt ”hvis du ikke snart giver mig en guffer, arbejder jeg ikke mere for dig Frk. Kammann” attitude fra Cirkeline, jeg får hende dog overbevist og vi gennemfører banen med 95 point ud af 100 og gudskelov stadig i øvede klasse næste gang vi skal af sted.  
     
  Vibeke Kammann